KIRIKKALE'DEN DEPREMZEDELER İÇİN KERMES

KIRIKKALE'DEN DEPREMZEDELER İÇİN KERMES

Kırıkkale Belediyesi Mahalle Konakları organizasyonunda geliri depremzedelere bağışlanacak yardım kermesi düzenleniyor.

A+ A-


Kahramanmaraş’ta meydana gelen ve 11 il’de büyük yıkımlara sebep olan 7,7 ve 7,6 şiddetindeki asrın depreminden etkilenen depremzedelerin yaralarının sarılması için Kırıkkale’deki yardım seferberliğinde yeni bir adım atılıyor. Kırıkkale Belediyesi Mahalle Konakları organizasyonunda geliri depremzedelere bağışlanacak yardım kermesi düzenleniyor.

 

KIRIKKALELİLERİN YARDIM SEFERBERLİĞİ DEVAM EDİYOR

Kahramanmaraş, Hatay ve Gaziantep başta on ilde büyük yıkıma yol açan ve tüm ülkeyi yasa boğan asrın depremlerin ardından Kırıkkalelilerin başlattığı yardım seferberliği devam ediyor. Türkiye’de örnek olabilecek seferberliğin sergilendiği Kırıkkale’de şimdi de yeni bir yardım kampanyası başlatılıyor. Şuanda Belediye Başkanı Mehmet Saygılı önderliğinde Kahramanmaraş’ın Pazarcık ilçesinin yeniden normal hayata dönmesi yönünde çalışmalar sergileyen Kırıkkale Belediyesi, Mahalle konakları organizasyonunda yeni bir yardım seferberliği başlatıyor.

 

YARDIM KERMESİ DÜZENLENECEK

Ev hanımlarına yönelik çeşitli kurslar gerçekleştiren Kırıkkale Belediyesi Mahalle Konakları tarafından depremzedeler için yardım kermesi düzenlenecek. Kermesten elde edilecek gelirler depremzedelere bağışlanacak. Konuyla ilgili bir duyuru yapan Kırıkkale Belediyesi “Mahalle Konaklarımız organizasyonunda düzenlenerek, geliri depremzede kardeşlerimize bağışlanacak olan kermese tüm halkımız davetlidir. Nur Camii külliyesinde düzenlenecek kermes 03 – 07 Mart 2023 tarihleri arasında gerçekleşecek. Kermesin İlk gün açılış saat 13.00 olarak belirlenmiştir. Depremzedelerimizin yaralarının sarılması için uzat elini Kırıkkale” ifadelerine yer verildi.


Bu haber toplam 337 defa okunmuştur